Receive weekly updates, new jobs, and reviews

ING Careers and Employment

About us
Met ruim 8 miljoen rekeninghouders is de ING één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland.

We zijn onderdeel van ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling met 52.000 medewerkers, waarvan er ruim 12.000 bij ING Nederland werken. ING Groep heeft klanten in meer dan 40 landen in Europa, Noord-Amerika,
 – more... Latijns-Amerika, Azië en Australië.

Het is onze ambitie om mee te bouwen aan een financieel gezonde en duurzame samenleving voor Nederland, voor haar inwoners, voor haar bedrijfsleven en voor haar instellingen. Hierin willen we voorop lopen. Daarom zijn we veranderd. Wendbaarder geworden. Waar we ooit grote afdelingen hadden en traditionele hiërarchieën, werken we nu in zelfstandige, multidisciplinaire squads van ongeveer 9 collega’s. Deze squads (start-ups) werken agile en zijn end-to-end verantwoordelijk voor al onze nieuwe producten en diensten. Van ontwerp tot oplevering.


Het werkt. In 2016 is ING uitgeroepen tot de Beste Digitale Bank van West-Europa. In 2017 zijn we verkozen tot Beste Bank ter Wereld.


Sinds 2005 investeren we samen met UNICEF in onderwijsprojecten. Sinds 2010 is ING hoofdsponsor van het Nederlands Elftal.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at ING?

3.8
Work/Life Balance
3.9
Salary/Benefits
3.5
Job Security/Advancement
3.5
Management
3.8
Culture

What are people saying about the leadership at ING?

84%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 668 ratings
4.0
Kyc analysts
Written by Cdd analysts (Former Employee) from 60 Margaret street nsw on 27 November 2019
Good culture at work. People are very supportive and friendly. Management is not very proactive as it should be. Decisions are not taken promptly(sometimes very slow-specially in remediation project).
See ING reviews about management

What did candidates say about the interview at ING?

Interview experience
Based on 8 interviews
Favourable
Interview difficulty
Based on 8 interviews
Medium
Interview process length
Based on 7 interviews
About a week
See ING interviews