Sedgwick
Receive weekly updates, new jobs, and reviews

Sedgwick Careers and Employment

About us
Sedgwick (voorheen Cunningham Lindsey) is dé expert op het gebied van schadelast- en risicobeheersing. Elk jaar doen talloze mensen en organisaties een beroep op ons wanneer zich iets onverwachts voordoet. Of ze letsel oplopen op het werk, schade lijden door een calamiteit of betrokken zijn bij een ongeval, ze kunnen rekenen op de aandacht, zorg en – more... deskundige begeleiding van Sedgwick.

“Taking care of people is at the heart of everything we do.”


Onze 21.000 collega’s in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen, maar zijn verbonden door het gemeenschappelijke doel om onze cliënten en zakenrelaties optimaal van dienst te zijn. In Nederland werken wij met ruim 320 medewerkers vanuit de kantoren Rotterdam, Amstelveen, Hoogeveen en Eindhoven. Zo beschikken wij altijd over de juiste mensen op de juiste plaats op het juiste moment.


Niet alleen bieden wij onze klanten de best mogelijke oplossingen, ook willen wij onze medewerkers een inspirerende werkplek bieden, waarin wij gestimuleerd worden het beste in elkaar naar boven te halen. We doen onze best om mensen met talent, energie en toewijding te vinden en te behouden, mensen met uiteenlopende vaardigheden en ervaring.


Een rol bij Sedgwick betekent mensen helpen. Wij helpen particulieren en bedrijven om na een verlies zo snel mogelijk weer grip op zaken te krijgen. Een rol binnen onze organisatie geeft je de mogelijkheid om een positief verschil te maken in hun leven of bedrijf.


Een carrière bij Sedgwick is gevarieerd en de moeite waard en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor groei en loopbaanontwikkeling. Ook weten welke mogelijkheden er voor jou zijn? Neem vooral contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Sedgwick?

3.0
Work/Life Balance
3.2
Salary/Benefits
2.8
Job Security/Advancement
2.7
Management
2.9
Culture

What are people saying about the leadership at Sedgwick?

67%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 679 ratings
5.0
Productive, collaborative and supportive workplace
Written by Learning and Development Consultant (Current Employee) from Brisbane QLD on 13 November 2019
I have worked with Sedgwick for 4 years now and I have loved every minute of it. 4 years ago I begun my Sedgwick journey as a Case Management Officer. Today I am assisting the Learning and Development Team in the design and implementation of training for multiple services throughout the business. Working at Sedgwick I feel valued, like my opinion - more...
See Sedgwick reviews about management