Stork
Receive weekly updates, new jobs, and reviews

Stork Careers and Employment

About us
Stork is onderdeel van Fluor en een wereldwijde, technische dienstverlener met een breed aanbod van mechanische- en elektrotechnische diensten en asset management. Dat wil zeggen dat wij een uitgebreid pakket aan oplossingen en gespecialiseerde diensten leveren, die ervoor zorgen dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- – more... en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.

Voor onze ruim 19.000 medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, ondernemerschap en samenwerking centraal. Samen werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van E&I en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Stork?

3.5
Work/Life Balance
3.5
Salary/Benefits
3.1
Job Security/Advancement
3.3
Management
3.5
Culture

What are people saying about the leadership at Stork?

73%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 63 ratings
1.0
Don't do it
Written by Maintenance Supervisor (Current Employee) from 3350 Rogerdale Rd on 15 May 2020
Stork is going out of business. The doors will be shut by August.Management gave me 2 day notice that they were laying me off after 5 1/2 years of hard work.
See Stork reviews about management